Verjaardagsfeesten

Het Lasergame verjaardagsfeest

Wil jij op je verjaardagsfeestje samen met je vrienden en vriendinnen lasergamen? Dan is het lasergame verjaardagsfeest echt iets voor jou. Samen met je vrienden en vriendinnen speel je twee uur lang verschillende soorten lasergames. Denk aan het spel Capture the Flag of het VIP spel. 

Wij komen met de laserguns naar jou toe of in overleg zoeken we een mooi stuk bos waar we gaan lasergamen. 

Wilt u meer informatie over een lasergame verjaardagsfeest of een verjaardagsfeest afgestemd op uw wensen, stuur een mail naar info@lorenzotatsports.nl 

Sport & spel verjaardagsfeest

Ben jij een sportief dier die het leuk vindt om allerlei verschillende Sport & Spel activiteiten te doen? Dan is het Sport & Spel verjaardagsfeest echt iets voor jou.

Tijdens het Sport & Spel verjaardagsfeest voer je samen met je vrienden en vriendinnen allerlei verschillen Sport & Spel activiteiten uit op een plek naar keuze in de buitenlucht.

Wij komen met de materialen naar jou toe of in overleg kiezen we een andere mooie locatie, waar er verschillende Sport & Spel activiteiten klaargezet worden, zoals levend Stratego, Freerun obstakels en het prachtige spel Water & Vuur.

Wilt u meer informatie over het Sport & Spel verjaardagsfeest of een verjaardagsfeest afgestemd op uw wensen, stuur een mail naar info@lorenzotatsports.nl 

Bubbelvoetbal feestje

Lijkt het jou leuk om samen met je vrienden te voetballen, maar tegelijkertijd ook los te kunnen gaan in een bubbel?

Kies dan voor het bubbelvoetbalfeestje. Met een max van 10 bubbelvoetballen kan er 5 vs 5 gevoetbald worden en heb je de middag van je leven. Twee uur lang losgaan in een grote bubbelvoetbal op locatie naar keuze.

Wilt u meer informatie over het bubbelvoetbalfeestje of een verjaardagsfeestje afgestemd op uw wensen, stuur een mail naar info@lorenzotatsports.nl

Silent Disco feestje

Ben jij op zoek naar een feestje, waarbij je met al je vrienden en vriendinnen los kan gaan op muziek, maar wil je je buren niet tot last zijn? Ga dan voor een silent disco feestje.

Zet een koptelefoon op, kies de muziek op een van de drie kanalen die je wilt horen en feesten maar!

Wij komen met de koptelefoons naar jou toe en zorgen er voor dat alles wordt geïnstalleerd, zodat jullie zeker zijn dat alles werkt en je onbezorgd kan feesten.

Wilt u meer informatie over het silent disco feestje of een verjaardagsfeestje afgestemd op uw wensen, stuur een mail naar info@lorenzotatsports.nl

Het voetbal verjaardagsfeest

Ben jij een echte voetbalfan en wil je samen met je vrienden en vriendinnen een verjaardagsfeest vieren dat in het teken staat van voetbal? Kies dan voor het voetbal verjaardagsfeest.

Wij komen met alle benodigde materialen naar jou toe om een super voetbalfeest te hebben. Heb je liever dat het voetbalverjaardagsfeest op een andere locatie wordt gehouden, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Tijdens het voetbal verjaardagsfeest worden er twee uur lang verschillende voetbal gerelateerde oefeningen gedaan. Zo moet je de bal door hoepels schieten, wordt er een voetbalestafette neergezet en eindigen we met chaos doelenbal.

Wilt u meer informatie over het voetbal verjaardagsfeest of een verjaardagsfeest afgestemd op uw wensen, stuur een mail naar info@lorenzotatsports.nl